avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... mostenire
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

mostenire

buna ziua tuturor . in ianuarie anul acesta am mers la un avocat pt ai cere sa ma reprezinte in tr-un dosar dezbatere succesorala, i-am dat 3000 ron atat mi-a cerut (fara taxa de timbru s-au evaluatori ),i-am dus toate actele care le-a cerut. in toate acele documente am dus de la financiar ca nu avem venit si am solicitat ajutor public judiciar . In prima faza n-i s-a anulat cererea pt ca avocatul nu depusese in termen legal actele, desii eu i le dadusem . Acum am primit instiintare ca in iulie sant chemata pt reexaminare anulare cerere.stiti cumva se va face expertiza pt a mi se aproba A P J . Este posibil sa nu m-i se acorde ajutorul desii nu avem venituri ?

Alte discuții în legătură

Probleme legate de succesiune dovleacmihaela dovleacmihaela buna ziua. of doamne stiu ca va deranjez a nustiu cata oara dar barem dumneavoastra sa ma ajutati ca avocatul meu este scump la vorba -din stai linistita nu ma ... (vezi toată discuția)
Cerere de chemare în judecatã anulatã, cerere de reexaminare respinsã dovleacmihaela dovleacmihaela buna ziua . Am depus (avocatul meu ) o cerere la judecatorie cu toate actele necesare pt o dezbatere succesorala . prima data am primit acasa o citatie ... (vezi toată discuția)
Succesiune Alin_Cosmin Alin_Cosmin 1.care sant pasii ce tr urmati pentru a deschide proces de succesiune dupa frate fara copii dar cu sotie in viata?2.cam ce costuri prevede un astfel de proces ... (vezi toată discuția)