avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Eroare depistata in Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Eroare depistata in Revisal

Buna ziua,
de curand am depistat o inregistrare eronata in Revisal efectuata in momentul preluarii bazei de date in noua versiune revisal in 2011.
Atunci modificarea datei salariului unui salariat in loc de 01.01.2011 a fost inregistrata 01.08.2011.
Intrebarea mea este: daca depun sesizare la ITM se poate rezolva ceva, adica se poate modifica aceasta data sau ma aleg si cu amenda?
va multumesc si astept cu nerabdare raspunsul dumneavoastra.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:19, 25 Iunie 2013
Corectati eroarea si apoi transmiteti REVISAL-ul la ITM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Introducere date in noul revisal ioana.diana.cristea ioana.diana.cristea Buna ziua, Ceea ce nu am intelese din nici un articol publicat pana acum, este cum anume introduc datele in versiunea noua de Revisal. Adica, la ... (vezi toată discuția)
Greseala revisal tanasescu_gaby tanasescu_gaby Buna ziua, Am o societate cu 4 angajati. Am facut transferul in noul REVISAL la data cand a aparut acesta (2011). De atunci nu am mai facut nici o modificare, ... (vezi toată discuția)
Problema revisal tiku1985 tiku1985 Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca in revisalul conform HG 500/2011 salariul trebuie completat de la angajarea salariatului sau doar modificarile aduse ... (vezi toată discuția)