avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Timbru mediu pentru autoturisme GPL
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Timbru mediu pentru autoturisme GPL

Buna ziua
Am citit pe net pe diferite site-uri cam ca in data de 02.04.2013 senatul ar fi aprobat o lege prin care autoturismele cu instalatie GPL sunt scutite de plata timbrului de mediu. Ma poate lamuri si pe mine cineva daca acest zvon este real sau o minciuna cum se gaseste foarte des in presa;).

Cu stima
Rares

Alte discuții în legătură

Inmatriculare autoturism fara plata timbrului de mediu hagioglu hagioglu M-ar putea lamuri cineva daca pot inmatricula un autoturism fara sa platesc timbrul de mediu? Tatal meu are handicap de gradul 1 si nu poseda permis de ... (vezi toată discuția)
Platesc taxa la un autoturism cumparat de nou in 2009? victorte victorte Buna ziua, Problema sta in felul urmator: in 2009 am cumparat un autoturism nou, din tara (reprezentanta), Euro IV, care atunci era scutit de taxa. Daca ... (vezi toată discuția)
Taxa de prima inmatriculare auto pentru 2010 danik28 danik28 va rog foarte mult sa-mi spuneti daca s-a aprobat vreo noua prevedere legala (care sa se aplice de la 01.01.2010) privind taxa de prima inmatriculare pentru ... (vezi toată discuția)