avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Data declarare recurs
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Data declarare recurs

Buna ziua !Am intrat pe site-ul judecatoriei si la informatii dosar apare data declare si data inregistrare.Va rog daca ma puteti lamuri ce inseamna data declarare?
Multumesc!
Data declarare ce? Daca va referiti la recurs, e data la care a fost inregistrata la registratura instantei cererea de recurs, data la care ea a ajuns la institutie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recursul este tardiv formulat? AFANFANA AFANFANA In ziua de 27 Iulie 2012 am primit comunicarea sentintei civile ,pe data de 16 august am primit nr de inregistrare pt dec recurs .Sunt in termen !!??.Va rog un ... (vezi toată discuția)
Recurs tardiv? maria_14 maria_14 Buna tuturor! Va rog frumos, sa ma lamuriti si pe mine, daca recursul este tardiv in urmatorul caz: M-am judecat pe fond, intrun litigiu de munca pt drepturi ... (vezi toată discuția)
Numar dosar VOVA6 VOVA6 Buna seara . Am o nelemurire . Am avut un proces civil cu numarul 4626/204/2012 . s-a judecat si gata . acum a aparut pe site acelasi numar cu aceleasi ... (vezi toată discuția)