avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contrat inchiriere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contrat inchiriere

Buna ziua,
Referitor la situaţia unui medic de familie care functionează in spaţiu (ce aparţine domeniului public), în baza unui contract de închierere. Acesta a realizat diferite investiţii si acum solicită compensare cu chiria datorata. Se poate acorda compensarea , daca aceasta nu a fost prevăzută in contract ? In art 1618 Cod civil este exclusa compensarea bunurilor insesizabile, a bunurilor din domeniul public...
Va multumesc !

Alte discuții în legătură

Compensatie chirie cu cheltuieli de modernizare spatiu Tpopa Tpopa Bună ziua! Medicul de familie care functionează in spaţiu închiriat din domeniul public al comunei poate beneficia de compensatie cu chiria datorata ... (vezi toată discuția)
Spatiu inchiriat, probleme cu fiscul ady1988 ady1988 am si eu o problema, am ichiriat un spatiu comercial de la o cooperativa de consum, am contract de inchiriere pe o durata de 7 ani,fara clauza de reziliere din ... (vezi toată discuția)
Mostenire vacanta leusan leusan Ce regim juridic al proprietatii au mostenirile vacante? Public sau privat? (vezi toată discuția)