avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1139 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Îmi pot depune demisia chiar dacã sunt în concediu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Îmi pot depune demisia chiar dacã sunt în concediu de odihnã?

As dori sa stiu daca imi pot depune demisia in cazul in care sunt deja in concediul de odihna. precizez ca am de gand sa respect cele 20 de zile de preaviz stipulate in contractul de munca.Ca sa fiu mai explicita incepand cu data de 1 pana pe data de 3 am concediu de odihna si as vrea ca tot de data de 1 sa imi depun demisia cu preaviz de 20 de zile. este ok ceea ce vreau sa fac sau este legal?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:18, 26 Iunie 2013
Da, va puteti prezenta demisia chiar daca sunteti in concediu de odihna.
Fara a avea vre-o problema ulterior? ma gandesc ca desi in perioada de preaviz imi pot lua concediu de odihna , de data aceasta este un pic altfel.
Cererea mea de concediu este deja inregistrata si aprobata la sediul firmei de acum o saptamana iar eu demisia intentionez sa o scriu exact in prima zi de concediu.
Nu exista niciun impediment legal in a va prezenta demisia pe durata concediului de odihna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere concediu de odihna Mihai.Catalin96 Mihai.Catalin96 Buna seara. Lucrez la acest loc de munca de 2 ani,iar acum a intervenit o problema. In urma cu 3 luni, am anuntat directorul ca in perioada 07.08-21.08 doresc ... (vezi toată discuția)
Lichidare la zi Tamara1987 Tamara1987 Buna ziua, Am o nelamurire si de aceea m-as bucura mult daca m-ar putea ajuta cineva in acest sens. Situatia e urmatoarea: in data de 09.05.2013, mi-am dat ... (vezi toată discuția)
Demisie cu sau fara preaviz? constantin alina constantin alina Buna seara! Am o nelamurire si as aprecia tare mult un raspuns care m-ar putea ajuta. Momentan lucrez ca si educatoare la o gradinita privata. Intentionez sa ... (vezi toată discuția)