avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Devansare termen de judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Devansare termen de judecata

am avut un dosar -la Tribunalul Bucuresti, a fost trimis la Curtea de apel Bucuresti si a fost retrimis la TB, care a stabilit un termen de judecata in 2014. Se poate devansa termenul de judecata. Speta este de contencios administrativ.?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 10:06, 26 Iunie 2013
Se poate daca aveti motive intemeiate si daca formulati o cerere de preschimbare a termenului de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mutarea dosarului la instanta competenta de judecata addi68 addi68 Legea 2/2013 a transferat competenta de judecata a unor cauze de contencios adm, de ex acelea privind raporturile de munca ale functionarilor publici de la ... (vezi toată discuția)
Schimbarea termenului de judecata mirceaur mirceaur Am depus un dosar la tribunalul timis prin care ceream restituirea taxei de poluare. Mentionez ca dosarul a fost depus pe data de 3 august 2012 si am primit ... (vezi toată discuția)
Solicitare preschimbare termen adrianef adrianef Am facut o solicitare de preschimbare termen la TMB. Aveam termen de peste 1 an pentru o solicitare de restituire taxa auto si am zis sa incerc. Cererea mi-a ... (vezi toată discuția)