Legea 2/2013 a transferat competenta de judecata a unor cauze de contencios adm, de ex acelea privind raporturile de munca ale functionarilor publici de la curtea de apel la tribunal. Am primit comunicarea CA Bucuresti cf careia in urma sedintei de judecata instanta a decis ca TB este instanta competenta. Legea 2/2013 spune ca in aceste cazuri transferul dosarelor se face pe cale administrativa. In comunicare nu se spune nimic in acest sens. Nu stiu ce am de facut in aceasta situatie. Trebuie sa astept sa se faca transferul pe cale adm de la CAB la TB, respectiv sa astept o comunicare din partea TB dupa preluarea dosarului (va dura probabil inca 3-4 luni dupa ce am asteptat 2 luni motivarea CAB), sau trebuie sa ma duc la Registratura CAB sa cer dosarul pentru a-l inregistra personal la TB?
Legea 2/2013: art. 23 -
(3) Procesele în curs de judecată în primă instanţă în materia contenciosului administrativ şi fiscal aflate la data intrării în vigoare a prezentei legi pe rolul curţilor de apel şi care, potrivit prezentei legi, sunt de competenţa tribunalelor se trimit la tribunale.
(4) În cazurile prevăzute la alin. (1) - (3), dosarele se trimit, pe cale administrativă, la instanţele devenite competente să le judece.
Multumesc