avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dosar ITM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dosar ITM

Buna ziua,
Am si eu o intrebare, cum pot sa aflu numarul de dosar ITM al firmei? Pana a veni eu la firma nu stiu cine s-a ocupat, nu pot sa dau nici de cum de persoana care s-a ocupat ca sa pot intreba. Exista o modalitate de a afla, undeva un birou de informatii la ei, stiti cumva?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: alina.mistret , utilizator 09:19, 11 Martie 2009
strada Octavian Goga nr. 2 (in spatele Camerei de Comert si Industrie) pasajul Marasesti - in sala unde se depun declaratiile de comision si altele..., exista un ghiseu care poarta denumirea FIRME NOI acolo intrebati la ce inspector este repartizata firma si numarul de dosar ITM. Trebuie sa stiti CUI-ul firmei
Multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Itm tudorache_alyna tudorache_alyna Buna ziua! Imi poate soune cineva daca mai exista ITM-ul din Octavian Goga(Registrul Comertului) si ce acte mai vizeaza cei de acolo, ce atributii mai au, in ... (vezi toată discuția)
Adresa itm sector 1 weronik68 weronik68 buna ziua. vreau sa aflu adr itm sect 1 eventual un nr de tel.vreau sa stiu unde se afla cartea mea de munca.patronul spune ca e la itm .cei de acolo nu o ... (vezi toată discuția)
Societate desfiintata - recalculare pensie smndraghici smndraghici Buna ziua, Doresc sa stiu, in cazul in care o societate la care am lucrat si s-a desfiintat, cum pot intra in posesia unei adeverinte despre activitatea mea ... (vezi toată discuția)