avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recuperare prejudiciu
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Recuperare prejudiciu

In decembrie de Craciun am primit Steaua, copiii au cantat, au invatit steaua, le-am dat banii si au plecat, dar se pare ca lor nu le-a ajuns ce le-am dat eu si eu fiind neatent au luat si portofelul meu care era pe televizor. A treia zi am vazut ca portofelul nu mai este, i-am confruntat si au recunoscut, doar ca ei au luat banii si portofelul meu, ca sa scape de probe, l-au aruncat pe foc. I-am dat la politie au recunoscut, si azi am primit o comunicare cum ca invinuitul a fost scos de sub urmarirea penala si ca a primit o amenda administrativa in valoare de 1000 lei. Bun, dar eu prejudiciul cum mi-l recuperez, am avut o anumita suma de bani in portofel, plus ca acolo aveam buletinul si permisul de conducere, pe care a trebuit sa il fac in perioada aceea din ianuarie cand isi schimbau toti permisele, am stat la coada in resedinta de judet(eu stau la 50 km de resedinta de judet) de la 6 dimineata la 15. Inca ceva de precizat, portofelul l-a furat cel mai mare dintre ei, care atunci avea 17 ani dar a implinit 18 intre timp, el a venit la colindat cu doi frati care au venit la mine a treia zi si mi-au zis ca el l-a furat. Ma scuzati daca nu am postat in sectiunea potrivita...
Cel mai recent răspuns: MDP LAWYERS , Avocat 14:13, 26 Iunie 2013
pai daca nu te-ai constituit parte civila nu prea ai ce sa faci. sanctiunea parchetului e corecta asa ca data viitoate primeste si tu cu rapid, dinamo, chiajna etc. (haz de necaz)

daca te-ai constitjuit parte civila poti faci plangere impotriva rezolutiei parchetului in ceea ce prioveste latura civila, asta daca mai esti in termen.
Ultima modificare: Miercuri, 26 Iunie 2013
MDP LAWYERS, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces civil FarFromSane FarFromSane Buna seara, As fi recunoscator daca ati putea sa ma ajutati cu niste informatii privind urmatoarele. Un agent imobiliar i-a furat prietenei mele 500 Euro ( ... (vezi toată discuția)
Plingere daniel26101980 daniel26101980 Buna ziua! Acum ceva timp, mai exact 3 luni, socrul meu a facut o reclamatie la politie cum ca soacra mea iar fi furat depozite bancare de 41.500 de lei, ... (vezi toată discuția)
Sarbatori fericite!!! Mariana Trufin Mariana Trufin Sa va fie casa, casa Cu bucate noi pe masa Mos Craciun cu sacul plin, Drumu\'n viata cat mai lin, Bogatie cata vreti, Sanatate pentru toti, Iar la ... (vezi toată discuția)