avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Reclamatie impotriva societatii care administreaza ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Reclamatie impotriva societatii care administreaza blocul (dezinteresata)

Buna ziua,va rog sa ma sfatuiti unde pot reclama societatea ce administreaza blocul unde locuiesc,in cazul in care a fost total dezinteresata sa reapare coloanele si determinarea cauzelor unor innundatii repatate in apartamentul meu ,cu mentiunea ca deja nu pot folosi prizele si partea electrica din 1/2 din apartament,deseori se simt mici electrocutari de curent electric la wc si chiveta din baie ,la tevile din baie.Precizez ca aceasta ultima innundatie de deasupra mea,nici dupa 6 zile nu s-a sistat robinetul de alimentare cu apa ,cu toate ca nu alimenteaza decat 3 familii si acelea toate implicate in acest caz, plus ca am cerut insistent direct la soc.administrator,director societate si catre reprezentant (angajat.) societate.Am sesizat politia telefonic si azi si in scris,am sesizat primaria locala in scris.Unde mai pot apela pt despagubire si remediere ,rezolvare ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:49, 26 Iunie 2013
Dar la comitetul executiv, la presedintele asociatiei, ati sesizat?
Este o problema pe care ei trebuie sa o rezolve, dand dispozitie administratorului sa se ocupe sa caute instalatori.
Lucrarile nu sunt decise de administrator, ci de comitetul executiv.

Apa trebuia oprita de administrator si ramanea asa pana cand se decidea reparatia.
Acum, depinde si a cui este partea de reparat, ca asociatia nu poate repara partea individuala a instalatiei vecinului pe banii celorlalti proprietari.
Reprezentantul legal al asociatiei de proprietari este presedintele acesteia,care detine autoritatea si competenta,in interesul general al proprietarilor,sa dispuna masurile concrete pentru buna functionare a instaltiilor parte comuna
Administratorul de imobil este angajatul asociatiei de proprietari cu limita de competenta de executie masuri dispuse de adunarea generala,presedinte,comitet executiv
Sesizati oficial presedintele de asociatie cu problemele cu care va confruntati
Daca la nivelul imobilului va confruntati cu dezinteres,sesizati oficial serviciul specializat din primarie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierderi foarte mari la apa calda AlinFrancu AlinFrancu Cine raspunde pentru pierderile foarte mari de apa calda inregistrate la bloc. Depistarea si remedierea cu mare intarziere a defectiunii (parte comuna) de la ... (vezi toată discuția)
Probleme administrație de bloc Ama0606 Ama0606 Buna seara. Va rog sa ma ajutați in legătura cu o problema ce tine de administrația blocului. La subsolul blocului in care locuiesc, avem o defecțiune la ... (vezi toată discuția)
Cum pot rezolva o problemă în lipsa unui președinte al asociației simona chirac simona chirac buna ziua ,ma numesc s Simona, locuiesc intr un bloc cu cinci scari,fiecare scara are propria asociatie de proprietari cu presedinte de scara,comitet etc .La ... (vezi toată discuția)