avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Parasire de domiciliu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Parasire de domiciliu

Buna ziua, doresc sa intentez actiune de divort si vreau sa stiu daca pot sa parasesc domiciliul ( sa ma mut la mama, pt.ca copiii stau acolo cat sunt eu la servici si nu as mai vrea sa ma plimb toata ziua, acasa-mama-servici-mama-acasa).
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 15:03, 27 Iunie 2013
Pentru a promova o actiune de divort, trebuie sa aveti motive concrete pentru ca instanta sa pronunte desfacerea casatoriei...Nu pe care le-ati invocat.
Da, va puteti muta, doar nu sunteti in arest la domiciliu.
Corect, va puteti muta, insa in cazul in care nu exista temeiuri serioase privind mutarea (temeiuri referitoare la relatia cu sotul, nu unde stau copiii) se poate invoca la divort culpa dv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce nu-mi acorda divortul judecatorul? ovidiucapota ovidiucapota SUNT CASATORIT DE 18 ANI, AM DOUA FETITE, UNA DE 18 ANI SI UNA DE 15 ANI. AM INTENTAT DIVORT,DAR JUDECATORUL MI-A RESPINS ACTIUNEA PT CA, ZICE EL NU SUNT ... (vezi toată discuția)
Vreau sa divortez bladecris bladecris Buna ziua, am cateva intrebari referitoare la divort, prin postul pe acest forum as dori si alte pareri in speranta ca voi gasi o solutionare mai rapida sau ... (vezi toată discuția)
Parasire de domiciliu gabriel82 gabriel82 Buna ziua!Am o mare problema:sunt casatorit de doi ani si in ultimele luni nu ma mai inteleg cu sotia iar acum doua luni a plecat de acasa si nu mai exista ... (vezi toată discuția)