avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... discutie juridica
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

discutie juridica

Buna ziua.Am cateva intrebari.Ce este mai convenabil? Lucrez in constructii si am fost dat in somaj. Eu activez in continuare la acel patron dar nu am nici o forma legala, eu fac parte si dintr-o intreprindere familiala ce are ca obiect de activitate comertul cu amanuntul. Ideea era daca la o intreprindere familiala as pune la obiect de activitate si munca in constructii trebuie sa-mi mai fac un pfa ca sa fiu legal?cum e mai bine sa procedezi?
sau fac doar un pfa si sa nu mai fac parte din asociatia familiala??
Pot sa-mi fac carte de munca??In lege nu e trecut nimic concret .
Cel mai recent răspuns: Razvan Popescu , Consilier juridic 16:15, 16 Martie 2009
Daca patronul nu va plateste darile catre stat puteti sa va achitati dvs. din mana sanatatatea ( in situatia in care aveti nevoie de spital sunteti asigurat).
Intreprindrea familiala nu poate macar sa va asigure ,nu va face contract ?
Dati-mi mai multe amanunte.
Buna ziua,
cred ca mai bine iti face un PFA sau un PFI, vezi unde te incadrezi, mergi la REGISTRUL COMERTULUI si intereseazate ce acte iti trebuie, cel mai bine stai acolo si consulti un jurist care sa iti explice exact.
Zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pf sau af symonika_kreatza symonika_kreatza Buna ziua.Am cateva intrebari.Ce este mai convenabil? Lucrez in constructii si am fost dat in somaj. Eu activez in continuare la acel patron dar nu am nici o ... (vezi toată discuția)
Un tehnician dentar care lucrează în laboratorul sau de tehnica ... MadP MadP Un tehnician dentar care lucrează în laboratorul sau de tehnica dentara individual, are vechime în munca, în acest fel de forma de munca? Plătește ... (vezi toată discuția)
Persoana fizica independenta dan_vacarescu dan_vacarescu As dori sa stiu cum functioneaza PFI si mai ales ce acte trebuiesc pentru inregistrare (vezi toată discuția)