avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Intrebari test poligraf
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Intrebari test poligraf

In urma unor evenimente neplacute sa ajuns ca o persoana vatamata intr-un caz sa fie supus unui test poligraf,intrebarea este : Intrebarile la test sunt strict legate de cazul respectiv sau poate sa puna si alte intrebari care nu au legatura cu cazul respectiv.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: sidneyshaw , utilizator 17:15, 26 Iunie 2013
la inceput o sa va adreseze cateva intrebari de rutina.iar apoi despre caz.
si nu cred ca partea vatamata a fost supusa,ci a acceptat de buna voie testul.
Da, asa vad si eu lucrurile.

Probabil ca este necesar sa se stabileasca cu certitudine faptele si de aceea s-a considerat asa de parchet.

Despre ce infractiune este vorba?
Da a acceptat testul de buna voie care urmeaza sa il faca,au voie sa puna intrebari care nu au nici o legatura cu cazul?in afara de cele de rutina si legate strict despre ce este vorba in dosar/plangere,sau au dreptu sa intrebe orice.?

Multumesc
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Da, asa vad si eu lucrurile.

Probabil ca este necesar sa se stabileasca cu certitudine faptele si de aceea s-a considerat asa de parchet.

Despre ce infractiune este vorba?

Este legat de cazul prezentat aici pe forum tot de mine cel cu rapirea si talharie,si a zis cine sa ocupa de caz ca e posibil sa ca partea vatamata sa fie supusa testului cu poligraf ca nu cred ca sar fi intamplat cele relatate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am acceptat un test poligraf pentru că sunt nevinovat, dar mi s-a spus că e posibil să urmeze încă unul. sunt obligat să mă prezint dacă mă cheamă? DobrinMarius1995 DobrinMarius1995 Bunaziua! Ma numesc Marius Dobrin si am 22 de ani locuiesc in Targu Jiu judetul gorj am si eu o mica dilema in legatura cu un caz si sper sa primesc un ... (vezi toată discuția)
Test poligraf - proba sau nu in instanta? xuser xuser Rezultatele de la testul poligraf sunt sau nu considerate proba in instanta pana la urma? Unii zic \"nu sunt considerate\", atunci dupa ce unii suspecti gen ... (vezi toată discuția)
Situatie test poligraf andrewculda andrewculda Buna ziua! Ma numesc Andrei Culda, sunt inscris nou pe acest forum tocmai pentru a afla raspuns la cateva intrebari. In urma cu ceva timp un coleg de-al ... (vezi toată discuția)