avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Punerea in circulatie autovehicolelor cu numere ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Punerea in circulatie autovehicolelor cu numere provizorii expirate

as dori sa stiu ce se va intampla ,,,am primit o dovada de circulat de 15 zile stiu ca reprezinta o infractiune ca aici in bv ., ro tara tuturor posibilitatilor , multumesc#-o
Ultima modificare: Miercuri, 26 Iunie 2013
sandru72, utilizator
Solutia este la indemana procurorului
Posibil sa dispuna N.U.P si mai mult ca sigur o amenda.
Daca nu aveti antecedente , astfel de dosare penale se solutioneaza cu celebrul 18', adica cu o amenda administrativa... insa trebuie sa asteptati solutia si motivatia procurorului,pentru ca puteti avea surpriza neplacuta de a se dispune si anularea permisului de conducere si atunci trebuie reluata procedura cu scoala, examen ....

eu oricum va multumesc foarte mult , dar nu stiu ce inseamna N.U.P , ce ar putea fi o amenda administrativa ,eu am permisul din anul 1997 nu am avut nici un fel de problema de acea am apelat la dv, deci sa ma intelegeti nu am avut nici macar o amenda in toti acesti ani VA MULTUMESC MULT !
sandru72 a scris:

eu oricum va multumesc foarte mult , dar nu stiu ce inseamna N.U.P , ce ar putea fi o amenda administrativa ,eu am permisul din anul 1997 nu am avut nici un fel de problema de acea am apelat la dv, deci sa ma intelegeti nu am avut nici macar o amenda in toti acesti ani VA MULTUMESC MULT !


NUP=neinceperea urmaririi penale
Amenda...procurorul conditionat de documentele din dosar ,poate dispune amenda penala sau administrativa
Amenda penala se trece in cazier si daca nu o achitati poate fi transformata in zile de inchisoare.
Amenda administrativa nu se trece in cazier si recuperarea se poate face prin executare silita.
Executarea silita se poate face si asupra veniturilor conturilor ,nu numai asupra bunurilor
multumesc.alte cazuri asemanatoare cum sa finalizat mai ales cu permisul de conducere as dori sa stiu cat dureaza cazul pentru ca am o oferta de munca in italia pe mai mult timp in cazul meu se ocupa procuratura bv. oare cat vafi amenda ca eu am primit dovada in data 21.06 2013 va multumesc pentru atentia acordata

Alte discuții în legătură

Am condus imprudent calian calian va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns in privinta urmatoarelor infractiuni----in data de 26 nov 2012 am fost oprit de politie si intocmit dosar penal ptr ... (vezi toată discuția)
Dosar penal - am condus fara permis claxy_claudiu claxy_claudiu Am si eu o problema,cine ma poate ajuta am avut permisul suspendat,pe o durata de 90 de zile,si eu am condus cateva zile fara permis de conducere...,la acre ma ... (vezi toată discuția)
Conducere cu numere provizorii expirate Vlad05 Vlad05 Buna ziua! In urma cu doua zile m-a oprit politia si eu nu mi-am dat seama ca am avut numerele provizorii expirate. A chemat un martor taximetrist, i-a luat ... (vezi toată discuția)