avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu de Proprietate distrus
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu de Proprietate distrus

Buna seara,
Din neglijenta,o persoana a distrus un titlu de proprietate (original),bagandu-l la foc,odata cu alte documente vechi.
Acum,are nevoie de acel TP in original,la notariat,ptr. perfectarea unei vanzari a terenului mentionat in acel TP.
Cum poate obtine un alt TP original,intrucat notarul cere originalul. ?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: gigelas , utilizator 20:02, 2 Iulie 2013
Buna seara
Cu o cerere la Prefectura de care tine localitatea si cu publicarea pierderii in M.Of.
av. Gabriel Klein Kiritescu
Cum anume trebuie procedat pentru publicarea in M.Oficial ? Care este procedura ?
Va multumesc.
La Prefectura,la ce compartiment trebuie sa ma adresez ?
Ce anume solicit ? Emiterea unui nou Titlu de Proprietate identic cu cel distrus ?
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate lauramihaela63 lauramihaela63 Buna ziua, Am si eu nevoie de niste sfaturi in legatura cu o casa si terenul aferent. Am facut succesiunea casei, eu si fratele meu, dar dupa eliberarea ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma lamuriti cine este vinovat - curierul sau teparul? andronache112 andronache112 Buna ziua as dori sa ma lamuriti cu o chestiune. Daca o persoana a ridicat un colet,iar curierul nu a cerut act de identitate,se face vinovat de pierderea ... (vezi toată discuția)
Refuz punere in posesie teren obtinut prin hotarare judecatoreasca emiliana emiliana Din 05 mai 2012 am o sentinta, irevocabila de la data de 10 noiembrie 2012. Primaria nu ne pune in posesie cu cele 24 ha, motivand ca nu are angajat ... (vezi toată discuția)