avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1245 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Delegare de atribuții pe timpul concediului, etc.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Delegare de atribuții pe timpul concediului, etc.

Buna seara, in cazul in care in instituitie nu exista nici un înlocuitor pentru consilierul juridic, pe perioada concediului poate sa ii tina locul Directorul care este singurul care are studii juridice, ce atribuții poate îndeplini pe perioada concediului consilierului juridic, directorul. Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:19, 27 Iunie 2013
Angajatorul are prerogativa de a stabili, de a delega sau nu atributiile stabilite prin Fisa Postului a unui salariat. Eu personal nu cred ca "moare" societatea in 10 zile fara consilierul juridic... isi face toate lucrurile urgente, isi pune toate la punct si pleaca linistit in concediu...
Poate indeplini aceleasi atributii pe care le are si consilierul juridic, daca va prelua prin delegare atributiile acestuia pe perioada cat lipseste consilierul juridic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exercitarea a doua functii Vasile Denise Vasile Denise Buna ziua, In prezent sunt director adjunct, in cadrul unei sucursale de banca. De mai bine de 7 luni, ii tin locul si colegei mele, director al sucursalei, ... (vezi toată discuția)
Reprezentarea in instanta a institutiei publice Rheal Rheal Un functionar public cu studii juridice care desi NU este incadrat pe functia de consilier juridic poate, prin delegarea de atributii a directorului ... (vezi toată discuția)
Preluare atributii din fisa postului .... pana unde se poate ajunge....100% ? doareu2008 doareu2008 Lucrez intr-o institutie publica, unde dupa cum se stie s-au facut mari restructurari in 2011. S-au modificat fisele de post, iar asa cum este normal .... se ... (vezi toată discuția)