avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... STIMULENT INSERTIE
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

STIMULENT INSERTIE

Buna.
Copilul meu este nascut in 30.07.2012.Am primit notificare de desfintare post in perioada celor 126 de zile (pre-post natal).
In 02.07.2013 vreau sa ma angajez la un alt angajator.
Pot tot in 2 sa fac cerere de revenire si concomitent de incetare CIM la vechiul angajator?
Totodata introcandu-ma in 02.07 beneficiez de stimulent de insertie?Nu ar trebui sa ma intorc inainte de 01.07.2013?

Conform deciziei primite de la vechiul angajator as beneficia de salarii compensatorii, totusi renunt la ele si semnez cu acordul partilor.
E adevarat ca dc. m-as intaorce la vechiul angajator oricand inainate de implinirea varstei de 1 an a copilului as beneficia si la ei de stimulent de insertie si nu ar putea sa ma dea afara 6 luni?

Alte discuții în legătură

Revenire din concediu de crestere copil pana la 2 ani cristina_maracineanu22 cristina_maracineanu22 Buna ziua, As avea nevoie de o parere avizata in ceea ce priveste urmatorul subiect: Pe data de 01.07 copilul meu a implinit 2 ani (eu fiind in CIC). In mod ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie rally_nexter rally_nexter Copilul meu este nascut pe 30.07.2012;am optat pentru CCC 1 an;am primit decizie colectiva de desfacere a CM. Daca ma intorc pe 29.06.2013 la acelasi loc de ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere copil /concediu de maternitate simonadum simonadum Buna ziua,trebuie sa nasc in decembrie 2012,sunt angajata din luna mai 2012;sotul meu este angajat la firma din anul 2010;ne gandim sa intre el in concediu de ... (vezi toată discuția)