Instanta a dispus restituirea taxei de timbru, cum procedez in continuare?
Am inteles ca trebuie sa ma adresez Primariei in contul careia s-a platit taxa cu o cerere la care sa atasez hotararea definitiva si irevocabila legalizata prin care s-a dispus restituirea taxei.
Trebuie sa depun copie dupa chitanta de plata a taxei de timbru sau trebuie sa fac cerere la instanta sa-mi restituie in original chitanta?
Mai am nevoie si de alte documente?
Pacat ca, dupa cate observ, nu a intervenit nimeni - avand experienta/formatie juridica - pentru a-i raspunde utilizatorului la intrebarea sa. Eu, personal, sunt in aceeasi situatie si ma interesa subiectul.
Am castigat un proces civil cu o persoana juridica de drept privat - atat la fond cat si in recurs unde, instanta a mentinut in totalitate hotararea instantei de fond. Aceasta dispunea, printre altele si restituirea taxei de timbru; nici eu nu am experienta si nu stiu cum sa procedez si cui sa adresez cererea de restituire a taxei. Va rog, poate intervine cineva cu un sfat!
Ar fi util, poate si pentru alti utilizatori sa stie ce documente trebuie sa insoteasca cererea de restituire, UNDE trebuie adresata, formatul general al cererii, etc.!
Va multumesc!