avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1185 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită onorariu executor
Discuție deschisă în Executare silită

onorariu executor

Executorul mi-a cerut bani pentru a face copii xerox de pe exemplarul pe care i l-am dat continind Hotarirea definitiva si irevocabila investita cu titlu executoriu la tribunal, dinsul avind aparat xerox.Pe chitanta a scris : reprezentind < on. dosar nr......>.Acei bani din chitanta trebuie sa-i primesc impreuna cu creanta ?Conform carui art . de Lege? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:41, 27 Iunie 2013
Teoretic toate costurile ocazionate de executarea silita trebuiesc achitate de catre debitor
Pentru a vi se acorda c/v tuturor documentelor ,copiilor emise de catre executor,este necesar sa solicitati document justificativ la bej si sa atentionati ca in suma ce urmeaza sa fie impusa si perceputa de la debitor sa fie totalizate acestea
Unde este scris ca sumele ar trebui platite de debitor ?
Conditiile si obligatiile debitorului le puteti studia in codul de procedura civila-cartea V despre executarea silita [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita, refuz debitor plata cheltuieli de executare Miha51 Miha51 Buna ziua De o vreme ma confrunt cu un caz ciudat. Am castigat in instanta o creanta si m am dus la executor sa depun titlul executoriu pentru a incepe ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de executare silita teodorescu_mgv@yahoo.com teodorescu_mgv@yahoo.com buna ziua, vin si eu cu o intrebare, am o executare silita de 3.265 lei din care cheltuieli de executare 987 lei, am solicitat biroului de executare documente ... (vezi toată discuția)
Lipsa calitãtii procesuale pasive a bej ?? bufa bufa Cum se poate explica excepţia lipsei calităţii procesuale pasive a unui BEJ care a facut o executare silită in procesul ulterior de intoarcere a ... (vezi toată discuția)