avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită cheltuieli de executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

cheltuieli de executare silita

buna ziua, vin si eu cu o intrebare, am o executare silita de 3.265 lei din care cheltuieli de executare 987 lei, am solicitat biroului de executare documente justificative pentru aceasta suma si, au raspuns ca nu sunt obligati sa o faca, ce ar fi daca ei ar prezenta documente tuturor celor executati silit, aceste cheltuieli nu sunt venituri sau. aceste birouri au alt statut
Ultima modificare: Vineri, 2 Noiembrie 2018
teodorescu_mgv@yahoo.com, utilizator
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 14:29, 5 Noiembrie 2018

cheltuielile de executare sunt legale, ele se calculeaza conform art. 39 din legea nr. 188/2000. mai mult ca sigur biroul v-a trimis o incheiere stabilire a cheltuielilor de executare. puteti incerca sa va prezentati la biroul respectiv si sa cereti un duplicat care vi se elibereaza contra cost. daca sunteti nemultumit luati legatura cu un avocat si faceti contestatie.
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Noiembrie 2018
gi-jane2, moderator

Multumesc Ptr răspuns dar nu i voi face eu, am sesizat Antifraudă și ANAF ul, eu sunt economist și, nu înregistrez nici măcar un leu fără documente justificative deci asta doresc documente justificative in și pe numele meu, in cazul in care nu le voi primii exista și lege care, se aplica in mod egal
gi-jane2, moderator

dumneavoastra, daca aveti calitatea de debitor in dosar, ati primit un plic de la executor care contine si o incheierede stabilire a cheltuielilor de executare. aceasta incheiere reprezinta titlu executoriu pentru cheltuielile biroului. parerea mea este sa va prezentati la bej si sa cereti un duplicat al actelor ce v au fost comunicate cat si dovada de comunicare. daca vreti sa faceti contestatie nu uitati ca termenul este de 15 zile.
gi-jane2, moderator

Multumesc Ptr sfat dar, organele de control vor face ceea ce va trebui, nu am primit nimic decât executarea silită fără nicio explicație, am solicitat aceste documente dar, aștept de 4 luni și, bimic
gi-jane2, moderator

ok, dar sa stiti ca nu v ati adresat organelor de control care trebuie.
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Termen legal bej pentru virarea sumei poprite in contul creditorului Daniela Gratiela Daniela Gratiela Rog a mă ajuta cu răspunsul la două probleme: 1. care este termenul legal a Biroul Ex. Jud. pentru a vira suma poprită din salariu în contul ... (vezi toată discuția)
Lipsa calitãtii procesuale pasive a bej ?? bufa bufa Cum se poate explica excepţia lipsei calităţii procesuale pasive a unui BEJ care a facut o executare silită in procesul ulterior de intoarcere a ... (vezi toată discuția)
Onorariu executor bufa bufa Executorul mi-a cerut bani pentru a face copii xerox de pe exemplarul pe care i l-am dat continind Hotarirea definitiva si irevocabila investita cu titlu ... (vezi toată discuția)