avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... o singura factura pe 2 persoane fizice (coproprietari)
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

o singura factura pe 2 persoane fizice (coproprietari)

Buna ziua am o intrebare,

Vreau sa cumpar o masina de la o firma (masina de la persoane juridice se poate cumpara pe baza de factura), cumparatorii ar fi eu + inca o persoana din familie (mama) noi 2 fiind coproprietari deoarece fiecare plateste o suma de bani, intrebarea e daca firma poate emite factura pe 2 personane si daca DA cat este de legal.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: popescunicolae , utilizator 12:57, 28 Iunie 2013
Documentul se emite pe numele unei singure persoane,deoarece un singur bun mobil auto nu poate fi trecut pe rolul fiscal a mai multor persoane
Multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot înscrie masina pe numele a doi proprietari? Vladh99 Vladh99 Buna, doresc să cumpăr o masina, dar vreau sa fim trecuți doi proprietari in actele mașinii, eu si iubita mea, cum se poate si care sunt pasii? (vezi toată discuția)
Radiere auto fiscala Dan 1994 Dan 1994 buna. am cumparat o masina de la un nene care spune ca fiscalul e la proprietara si ca el a trecu pe el masina la impozit pentru ca este persoara cu handicap ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto simona 31 simona 31 buna ziua. dores inmatricularea unui chevrolet din sept 2009, motor mic, cu nr de Bucuresti luat de la un domn care nu apare in certificatul de inmatriculare . ... (vezi toată discuția)