avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Inmatriculare auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Inmatriculare auto

buna ziua. dores inmatricularea unui chevrolet din sept 2009, motor mic, cu nr de Bucuresti luat de la un domn care nu apare in certificatul de inmatriculare . acolo apare ca proprietar o firma. ce acte imi trebuie , daca o pot trece pe numele meu?
Cel mai recent răspuns: simona 31 , utilizator 20:30, 4 Ianuarie 2015
Pentru raspuns la obiect sunt necesare furnizarea de minimum de date relevante
Bunul mobil a fost achizitionat prin incheierea de formalitati legale ?
Daca vanzatorul nu apare in cartea de identitate,auto,pe cale de consecinta nu a inmatriculat auto pe rol fiscal,respectiv nu poate sa va puna la dispozitie certificat fiscal
Teoretic va sunt necesare documentele auto,certificat fiscal.
din cate am inteles masina e trecuta la primarie, de catre vanzator si are si factura firmei, si fiscal si contract de vanzare cumparere intre el si firma respectiva. doar de taxa de prima inmatriculare nu stie nimic.
Daca vanzatorul ar fi trecut pe rol fiscal bunul mobil,atunci ar fi pus la dispozitie certificatul fiscal
Aspectul ca vanzatorul nu este aceiasi persoana cu proprietarul din carta de identitate auto va obliga sa solutionati direct cu proprietarul intreaga procedura inmatriculare auto
multumesc mult. pot trece masina pe numele meu dupa ce primesc fiscalul de la vanzatorul ,, intermediar''? el va mergemaine sa o scoata de la primarie....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina sh Coltoi Coltoi As dori sa cumpar o masina second hand inmatriculata in Romania. Ce documente imi sunt necesare? Multumesc! (vezi toată discuția)
Certificat fiscal la o masina inmatriculata in ro fara taxa platita yo2002 yo2002 Buna ziua , Doresc sa achizitionez o masina inmatriculata in romania inainte de 2007 , nu are taxa platita. Masina o cumpar de la un intermediar , el imi ... (vezi toată discuția)
Vinzare-cumparare masina tiberiussly tiberiussly Buna. As dori sa stiu ce acte sint necesare pentru cumpararea unei masini pe persoana fizica de la o persoana juridica,respectiv ce plati trebuie facute cu ... (vezi toată discuția)