avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Certificat fiscal la o masina inmatriculata in Ro fara ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Certificat fiscal la o masina inmatriculata in Ro fara taxa platita

Buna ziua ,
Doresc sa achizitionez o masina inmatriculata in romania inainte de 2007 , nu are taxa platita. Masina o cumpar de la un intermediar , el imi ofera certificatele fiscale pentru masina. Eu doresc sa o trec pe numele meu la primarie de indata ce intru in posesia ei. Problema este ca nu am destui bani acum sa platesc si taxa de inmatriculare . Daca platesc taxa peste 2 luni de exemplu , la politie am nevoie de un nou certificat fiscal de la vechiul proprietar , chiar daca masina este trecuta pe mine acum la primarie. Din cate stiu certificatul fiscal expira in termen de 30 de zile , de aceea intrebam .
Cel mai recent răspuns: yo2002 , utilizator 14:22, 30 Martie 2015
Intermediarul vanzator deoarece nu are auto trecut pe rol fiscal ,nu poate sa va puna la dispozitie certificat fiscal
Realizati demersurile de incheiere documente achizitie dupa ce detineti c/v taxe aferent auto
Il are de la fostul proprietar . Nu asta era problema. Intrebarea mea era : Daca ma duc de exemplu maine , cu certificatele fiscale si declar masina la primarie si ma duc la politie in termen mai lung de 30 de zile (de ex 2 luni) , trebuie sa le cer noi fiscale celor 2 sau nu mai este nevoie dat fiind faptul ca masina a fost deja trecuta pe numele meu la taxe si impozite. adica , continuitatea impozitului este facuta chiar daca cele 2 fiscale expira.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto ciprianul ciprianul buna seara! Am cumparat o masina de la un intermediar cu numere de neamt. vanzatorul avea dovada anaf ca taxa a fost platita si nerecuperata . toate bune si ... (vezi toată discuția)
Intermediar vanzare autoturism Silviu0792 Silviu0792 Buna seara! Ma puteti ajuta va rog cu cateva informatii? Am pus ochii pe un autoturism la un pret foarte bun si doresc sa\'l cumpar, dar nu ca sa\'l ... (vezi toată discuția)
Masina inmatriculata doar fiscal ilmir1 ilmir1 Am o situatie ciudata si nu stiu cum ii dau de cap, poate ma ajutati. Doresc sa cumpar o masina. In actele masinii apare un alt proprietar. Adica cel de la ... (vezi toată discuția)