avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... uzurpare de calitati oficiale
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

uzurpare de calitati oficiale

Buna ziua

As dori sa stiu daca la infractiunea de uzurpare de calitati oficiale se poate incadra o persoana, fost administrator al unei societati aflate in faliment, care se numeste in continuare reprezentant legal al societatii repective, desfasurand activitati de comert.

elena
Cel mai recent răspuns: AVOCAT ZAHARIA CALIN FLORIN , Avocat 20:36, 10 Martie 2009
Nu. Daca savarseste intradevar acte de comert poate fi cel mult o infractiune de inselaciune sau alta infractiune la regimul economic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl in faliment elena mihailescu elena mihailescu Buna ziua. O societate se afla in procedura de faliment, iar instanta a ridicat debitoruluii dreptul de administrare - constand in dreptul de a-si conduce ... (vezi toată discuția)
Administrator roman societate din belgia Karina12 Karina12 Buna ziua. Locuiesc Si muncesc în România, iar de curând am primit de la autoritățile din Belgia o scrisoare , ca am datorii mari fata de statul ... (vezi toată discuția)
Cind un avocat radiat continua se profeseze ce se intimpla. perlutina perlutina Care este incadrarea juridica pentru un avocat care este RADIAT din barou si care continua sa reprezinte clienti in instanta? (vezi toată discuția)