avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Administrator roman societate din Belgia
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Administrator roman societate din Belgia

Buna ziua.
Locuiesc Si muncesc în România, iar de curând am primit de la autoritățile din Belgia o scrisoare , ca am datorii mari fata de statul Belgian, în calitate de administrator al unei firme care se afla în faliment , de care nu am auzit niciodată. Am găsit pe internet publicatie în Monitorul Oficial din Belgia , ca am fost numită administrator al acestei societăți. Întrebarea mea este , cum se poate contesta acest act de numire în funcție Si cedare a acțiunilor care a fost făcut în absenta mea , fără semnătura mea..
Cel mai recent răspuns: Karina12 , utilizator 16:36, 29 Noiembrie 2018
Este o forma curenta de frauda.
Cineva din anturajul dvs a avut acces la actele si datele dvs personale si a actionat abuziv numindu-va administrator al acelei societati.
El a fraudat cat a putut in Belgia si dupa aceea a pus societatea in faliment sau societatea a fost pusa in faliment de catre creditori (inclusiv statul belgian).
In calitate de administrator nu aveti nici un rol de jucat in cesiunea de actiuni, cesiunea de actiuni este actata de catre directorul executiv.
In calitate de administrator nu aveati decat dreptul (a citi obligatia) de a inregistra cesiunea in PV-ul de AGA.

Va trebui sa depuneti plangere si sa intentati in Belgia o actiune in justitie pentru inselaciune si uzurpare de identitate impotriva actionarilor si/sau directorului executiv/delegat/imputernicit.
Instiintati in scris (cu confirmare de primire) autoritatile care v-au adus la cunostinta situatia actuala de abuzul comis si de intentia dvs de a intenta o actiune in justitie (cu copie dupa plangerea depusa in Belgia).

Nu va fi usor datorita faptului ca cel care a fraudat a utilizat copii dupa actele dvs, justificative de domiciliu, studii, financiare, etc... .
Ultima modificare: Joi, 29 Noiembrie 2018
Demos, utilizator
Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare firma cu datorii ContSters95349 ContSters95349 Buna ziua. Am o firma de transport marfa din 1995 si am un credit de 15.000 euro pe firma de aprox 3 luni si 2 facturi scadente peste 2 luni FARA fila cec in ... (vezi toată discuția)
Probleme cu noul administrator al unui srl(ajutor) gtbriana gtbriana in dec.2007 am cesionat societatea (SRL) ,unde eram asociat unic.Prin contract de cesiune de parti sociale am cedat toate partile sociale unei persoane .In ... (vezi toată discuția)
Companie in insolventa razvanindolean razvanindolean Am detinut un SRL pana anul trecut la care aveam un credit de investitii si o linie de credit garantate atat cu bunurile achizitionate precum si garantie ... (vezi toată discuția)