avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... prenatalul
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

prenatalul

Sunt insarcinata in luna a-5-a si ceva si am dus daua concedii medicale la firma si patronul nu mi le-a platit deocamdata pe motiv ca trebuie sa astepte pana i se trimit banii de la casa de asigurari sau de unde trebuie sa-i trimita.:( Acum nu e mare problema, dar daca va proceda si cu prenatalul asa, eu cand ma voi putea folosii de acei bani?M-am informat si mi s-a zis ca trebuia sa-mi plateasca patronul si sa si recupere el pe parcurs.Cum este normal?:">
Cel mai recent răspuns: Sorin Susca , Consilier juridic 22:03, 10 Martie 2009
Trebuia sa va plateasca patronul iar firma urma sa-si recupereze banii ulterior de la casa de sanatate. Procedura de recuperare este relativ greoaie si dureaza destul de mult pana se recupereaza banii de concedii medicale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajatorul sustine ca de 2 ani de zile nu si-a recuperat banii de la stat pentru concediu prenatal MunteanuIrina MunteanuIrina Buna ziua Sunt insarcinata in 6 luni si doresc ca din a 7-a luna sa intru in concediul prenatal de drept. Timp de 12 luni de zile am platit darile catre stat. ... (vezi toată discuția)
Se poate intra in concediu de maternitate din somaj? grozaghi grozaghi sotia mea este insarcinata in sapt9 si este angajata la un cabinet stomatologic si-a anuntat seful k este gravida si medicul ginecolog datorita unor probleme ... (vezi toată discuția)
Prenatal si postnatal klaudita klaudita cine plateste concediul prenatal si postnatal?angajatorul sau casa de asigurari de sanatate?sau angajatorul si apoi isi recupereaza banii de la casa de ... (vezi toată discuția)