avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1156 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Incadrare furt Germania
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Incadrare furt Germania

Buna Ziua!Am un verisor acuzat de furt in Germania in prezent in arest preventiv.
Eu nu am discutat cu el am fost contactat de un avocat,avocatul mia zis ca este acuzat de furt si ca ar fi probe inpotriva lui.
Ce m-ar interesa pe mine asa ca fapt divers:incadrarea juridca pentru furt?
Anul juridic din Germania.
Si un numar de telefon daca exista gratuit gen(telverde)
Astept un raspuns va rog frumos cat mai repede.

Alte discuții în legătură

Arest in germania ! urgent va rog. Jointt Jointt Buna seara ! ... Am si eu o mare problema. O ruda de-a mea ,a fost arestata in Germania ( Munchen ) ,acum 5 zile,datorita unui lucur minor,si anume furtul ... (vezi toată discuția)
Trafic de minori honey_mihu honey_mihu Buna ziua,sotul meu este acuzat de trafic de minori ca si intermediar adica el prelua \"fetele \" de la \"peste\" si le distribuia clientilor.Probele constand ... (vezi toată discuția)
Condamnare cu executare - dreptul la aparare incalcat, cai de atac eveline22 eveline22 va rog sa-mi spune-ti mai cunoasteti cazuri in care o persoana pt prima data in viata este acuzata de furt si nu au dovezi care sa incrimineze la o asa ... (vezi toată discuția)