avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de donatie loc de veci
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de donatie loc de veci

Ce anume trebuie sa fac pentru a dona dreptul meu de concesiune asupra locului de veci pe care il detin si care a apartinut parintilor mei care au decedat, avand in vedere ca doresc sa ma stabilesc la fica mea in strainatate?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:48, 28 Iunie 2013
Preluarea locului de veci de catre rude ale titularului de contract de concesiune se poate realiza strict in limitele regulamentului fiecarui cimitir,conditiile fiind stipulate pe verso contract de concesiune
Sunt cimitire in care regulamentul permite preluarea locului de veci prin act de donatie de catre rude pana la gr IV al titularului contractului de concesiune
Sunt cimitire care prevad posibilitatea preluarii locului de veci de catre rude ale titularului contractului de concesiune numai prin incheierea de contract nou de concesiune incheiat direct cu administratia cimitirului ,fara a fi posibil transmiterea dreptului de concesiune prin acte intre partile fizice interesate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrarea in proprietatea unui loc de veci simi7705 simi7705 Buna ziua. Sotul meu a decedat acum 21 de ani iar la momentul acela eu i-am dat banii pentru a cumpara locul de veci cumnatului meu, fratele decedatului.Acesta ... (vezi toată discuția)
Donație loc de veci Margerita Margerita Buna seara, am următoarea speța: printr-un act de concesiune detin 1 loc de veci la cimitirul Chitila care vreau sa-l donez mătușei mele. Cum se ... (vezi toată discuția)
Loc de veci ghencea civil alexandru57 alexandru57 Am o mostenire inca nedezbatuta in urma mortii tatalui si a fratelui meu,care consta in doua locuri de veci in cimitirul ghencea civil.trebuie sa ma prezint ... (vezi toată discuția)