avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Zile CO/contract de munca ore luna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Zile CO/contract de munca ore luna

buna ziua,
daca am un contracte de munca cu ore/luna/inegal, adica 96 ore luna, la ce nr zile/ore de concediu are dreptul?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:59, 1 Iulie 2013
In contractul de munca ce scrie ?
Aveti dreptul la concediu de odihna integral, la fel ca cel care are contract de 8 ore/zi
Minim 20 de zile lucratoare . Va raportati la art.106 alin.1 C.mun. coroborat cu art.145 alin.1 C.mun.
eu trebuie sa-l intocmesc , de aceea nu stiu daca se calculeaza proportional sau daca se acorda integral.
ms.
Se acorda integral .. minim 20 de zile lucratoare , conform art.145 alin.1 C.mun. coroborat cu art.106 alin.1 C.mun.

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna Liviuomu Liviuomu Un salut cordial tuturor ! Am si eu urmatoarea intrebare: - cum se calculeaza nr.de zile de concediu de odihna intr-un an, in cazul unui contract de munca pe ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna - norma 1h/saptamana Patience Patience Buna ziua, Stiu ca nu se calculează CO in raport cu norma de lucru, dar ce fac in situatia in care am un salariat cu norma de 1h/saptamana? Tot 21 zile CO? ... (vezi toată discuția)
Calcul co timp de munca 32 ore luna inegal Maran Corina Maran Corina Buna ziua, Il vad pe domnul freeelis si nu vreau sa-l pierd imediat scriu stiu ca proportional (vezi toată discuția)