avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dovada inlocuire permis pierduta.Cum ridic permisul?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dovada inlocuire permis pierduta.Cum ridic permisul?

Am avut permisul de conducere suspendat 30 de zile.Perioada a expirat dar am pierdut dovada inlocuitoare cu care am condus 15 zile si este necesara la restituirea permisului.Ce e de facut?
Multumesc in avans!
Cel mai recent răspuns: Florin Lucian Manolescu , Consultant managementul calitatii 14:18, 1 Iulie 2009
ovydik a scris:

Am avut permisul de conducere suspendat 30 de zile.Perioada a expirat dar am pierdut dovada inlocuitoare cu care am condus 15 zile si este necesara la restituirea permisului.Ce e de facut?
Multumesc in avans!

Si eu am aceeasi problema si mi-s-a spus ca trebuie o declaratie notariala pe proprie raspundere ca s-a pierdut dovada.Vreau un raspuns urgent de la oricine e in tema!
Ultima modificare: Miercuri, 1 Iulie 2009
nicolaegabrielm, utilizator
Nu trebuie să fiţi alarmat.Sunt două posibilităţi.Una să o declaraţi pierdută şi să daţi o declaraţie în faţa notarului iar un alt aspect este cel legat de copia acestei dovezi care se găseşte la organul constataor şi care vă poate da o copie sau poate certifica faptul că aţi avut acest act.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dovada expirata Christiano Christiano Buna ziua eu am avut un accident minor cu o femeie a venit politia mi-a facut testul pt alcoolemie mi-a iesit 0,0 sa dus politia cu femeia la spital o fractura ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere suspendat in uk Alexx12 Alexx12 Buna ziua , am si eu o intrebare . Dacã mi-a fost suspendat dreptul de a conduce in Anglia , pot conduce in Romania ? Tin sã precizez cã permisul era ... (vezi toată discuția)
Permis italian suspendat în românia Gicu2988 Gicu2988 Mi sa suspdat permisul de conducere italian pe 30zile in romania , mil vor trimite peste 30zile sau trebuie eu sa ma duc sa il iau? politistu mi a zis am ... (vezi toată discuția)