Am avut permisul de conducere suspendat 30 de zile.Perioada a expirat dar am pierdut dovada inlocuitoare cu care am condus 15 zile si este necesara la restituirea permisului.Ce e de facut?
Multumesc in avans!
Am avut permisul de conducere suspendat 30 de zile.Perioada a expirat dar am pierdut dovada inlocuitoare cu care am condus 15 zile si este necesara la restituirea permisului.Ce e de facut?
Multumesc in avans!
Si eu am aceeasi problema si mi-s-a spus ca trebuie o declaratie notariala pe proprie raspundere ca s-a pierdut dovada.Vreau un raspuns urgent de la oricine e in tema!
Nu trebuie să fiţi alarmat.Sunt două posibilităţi.Una să o declaraţi pierdută şi să daţi o declaraţie în faţa notarului iar un alt aspect este cel legat de copia acestei dovezi care se găseşte la organul constataor şi care vă poate da o copie sau poate certifica faptul că aţi avut acest act.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Dovada expirata
Christiano
Buna ziua eu am avut un accident minor cu o femeie a venit politia mi-a facut testul pt alcoolemie mi-a iesit 0,0 sa dus politia cu femeia la spital o fractura ... (vezi toată discuția)