avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cazierul Penal impiedica infiintarea unei firme?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cazierul Penal impiedica infiintarea unei firme?

Ma aflu in situatia in care am un cazier penal nesolutionat si am depus actele pentru infiintare societare cu raspundere limitata. Intrebarea mea este daca acest lucru imi impiedica sau nu infiintarea firmei si obtinerea licentei de transport?

Va Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 23:00, 28 Iunie 2013
Depinde de tipul de infractiuni pentru care sunteti condamnat.
Cititi art. 6 din Legea nr. 31/1990 privind societatile comerciale, republicata, pentru a vedea ce infractiuni va fac incombatibil cu detinerea calitatii de fondator/asociat/administrator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calitatea de asociat/administrator inamoisa inamoisa O persoana care are pe rolul unui tribunal dosar penal pentru infractiuni de coruptie (evaziune fiscala si spalare de bani) poate avea calitatea de asociat ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl Daniel Firica Daniel Firica Buna ziua! Am o simpla intrebare: La infiintarea unei societati se cere acea declaratie pe propria raspundere ca indeplinesti conditiile legale ... (vezi toată discuția)
Insolventa IleanaGavrila IleanaGavrila Buna seara, Va rog sa-mi spuneti daca pot infiinta o firma noua daca am fost asociat unic al unei firme care a intrat in insolventa ,sau care este perioada ... (vezi toată discuția)