avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperarea taxa de poluare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperarea taxa de poluare

pe un site am citit procedura de recupare auto. In prima faza am adresat la ANAF, am cerut banii inapoi. Am primit un raspuns, - nu poate fi solutionata.
motivare: conform art.12 din OUG 9 / 2013 se poate restitui diferenta intre taxa platita si taxa actuala. Am platit taxa de 2566 lei in anul 2010. Taxa actuala ar fi de 700-750 euro, adica mai mare decat am platit.
Ce trebuie sa fac acuma. Sa ma duc mai departe, conf proceduri, depun cere la tribunal care va fi judecat in lipsa mea?
Cel mai recent răspuns: Oana-Maria Pitiritean , Avocat 14:01, 28 Iunie 2013
buna ziua,
dupa ce ati indeplinit procedura administrativa, trebuie sa introduceti actiune pe rolul tribunalului, sectia de contencios administrativ si fiscal, alaturi de inscrisurile doveditoare in sustinerea cererii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare diferenta taxa auto 2012 Rudolf72 Rudolf72 Am fost astazi sa fac cerere pt. Returnarea diferentei de taxe, 25% aprox 400 E, conform noii variante de taxa auto. Functionarele de la anaf afisau o greata ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa de poluare masini second hand iuli113 iuli113 ma intereseaza daca se mai poate actiona in judecata,deoarece anul trecut am primit de la finante ca nu imi poate restitui taxa de poluare platita triplu...? (vezi toată discuția)
Taxa poluare lorecriss lorecriss Buna seara! In 2010 am platit 2600 lei taxa de poluare,doamnele de la finante mi-au spus ca din aceasta suma nu pot recupera nimic,vreau sa stiu daca este ... (vezi toată discuția)