avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Numarul de persoane la intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Numarul de persoane la intretinere

Buna ziua !Am si eu o problema,noi ca familie suntem4 dar sotul meu lucreaza pe tir in tara si vine in weekend-uri acasa ,uneori vine de vineri dupa amiaza sau seara si pleaca luni dimineata ,uneori marti in funtie de mai multi factori care influenteaza acest lucru!in luna mai pe 22 m-am internat in urma unui accident casnic copii fiind luati de catre mama la ea acasa.2 zile mai tarziu ( 24vineri) ajunge si sotul meu acasa acesta ramanand acasa pana luni 27mai,dupa care de luni a avut curse scurte si a fost acasa doar noaptea.tot in urma acestor curse scurte a fost acasa pana pe 9 iunie ,acesta ajungand seara pe la 18-19!ACESTE ZILE SE CUMULEAZA SAU SE CALC SAPTAMANA DIN MAI IN LUNA MAI SI CEA DIN IUNIE IN LUNA IUNIE?Dna adm cunoaste situatia ,stie despre ce este vb si am convenit sa trecem 1 luna pe an 4 pers in loc de trei pentru lunile in care se depasesc nr de zile permise cu 1 max 2. E CORECT?problema este seful scarii care nu mai are loc de noi ,de cand l-am scos pe sot de la intretinere (cu cerere scrisa)n-are somn noaptea ca nu suntem trecuti 4!Impreuna cu dna adm am hotarat sa aduca sotul o adev sau ceva care sa ateste ca e plecat mai tot timpul si impreuna cu legea care da voie unei pers sa loc timp de 15 zile pe luna fara sa plateasca intretinere sa mergem la resp "domn" sa-i dam un pic peste nas,domnul a facut nenumarate plangeri verbale ultima a fost scrisa dar nu cum trebuie si pur si simplu o bucata de hartie scrisa cu creionul,nu a facut o declaratie in adevaratul sens al cuvantului!a scris ceva de genu "sa-i treceti 4 ca sunt 4 la apartamentulX,intrebati pe toata lumea"CE EFECT ARE CEEA CE DORIM SA FACEM ASUPRA ACESTUI "DOMN"SI CE AR TREBUI SA FACEM CA SA FIE CORECT SI SA NE LASE IN PACE(domnul si cu inca o persoana sunt singurii care au o probleama cu noi,"intampaltor sunt rude")!
VA MULTUMESC ANTICIPAT!!!
Ultima modificare: Vineri, 28 Iunie 2013
lidia00, utilizator
Cel mai recent răspuns: lidia00 , utilizator 21:03, 30 Iunie 2013
pe mine nu ma deranjeaza sumele pe care ar trebui sa le platesc desi pentru gaze se plateste foarte mult si pe timp de vara, eu am adus la cunostiinta presedintei de asociatie si dansa a luat o decizie, buna sau rea nu sunt eu in masura sa decid, doar ca unii nu se pot obisnuii cu ideea si incerc sa gasesc o modalitate sa-i potolesc pt ca nu fac nimic ilegal si nici nu ma pretez la 50 ron in plus daca intr-adevar se depasesc zilele permise lucru pe care inca o data l-am semnalat si presedintei si dansa a decis!Situatia le-a fost explicata dar se pare ca nu ai cu cine !X-(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 230/2007 platim intretinere pt o persoana care locuieste doar 9 zile la fiecare 3 luni? CRISTINA555 CRISTINA555 Buna ziua,Intrebarea mea este urmatoarea:s_a modificat intre timp legea? Sotul meu este sofer de transport international.Cea mai scurta cursa este de 3 luni ... (vezi toată discuția)
Numar persoane la intretinere mozagabriele mozagabriele Buna ziua! Am si eu o nedumerire. Sotul meu este sofer de tir pe curse externe. Pe parcursul unei luni nu este acasa mai mult de 3-4 zile puse cap la cap, ... (vezi toată discuția)
Trecerea la intretinere a unei persoane dare4more dare4more Buna ziua. Un mic sfat daca se poate. Potrivit legii 230/2007, legea asociatiei de proprietari o persoana este trecuta la intretinere dupa o periaoada mai ... (vezi toată discuția)