avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Act de Partaj voluntar - inmatriculare fara taxa
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Act de Partaj voluntar - inmatriculare fara taxa

Buna ziua.
Va rog sa imi transmiteti care este procedura de inmatriculare fara plata timbrului de mediu, in baza unui act de partaj voluntar si eventual un model de act de partaj voluntar pt. autoturism.
Mentionez ca in judetele Cluj, Tulcea şi Maramureş au fost deja inmatriculate masini utilizand aceasta procedura.
Va multumesc.

[ link extern ] /

Alte discuții în legătură

Partaj danyboyro1971 danyboyro1971 am si eu o intrebare pentru cine poate sa ma ajute am facut si eu acel dosar de partaj auto pentru a inmatricula masina fara plata timbrului de mediu dar mie ... (vezi toată discuția)
Taxa auto 2013 gabriela_munteanu gabriela_munteanu am citit un articol despre o metoda de a eluda plata taxei de mediu in 2013. stiti cumva daca este posibila aplicarea ei? am de inmatriculat o Lancia micuta ... (vezi toată discuția)
Taxa auto andreyc1986 andreyc1986 am cumparat o masina inmatriculata in alt judet, adica la tulcea, proprietarul a inmatriculat masina pe cale judecatoaresca, fara plata taxei. eu vreau sa o ... (vezi toată discuția)