avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... partaj
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

partaj

am si eu o intrebare pentru cine poate sa ma ajute
am facut si eu acel dosar de partaj auto pentru a inmatricula masina fara plata timbrului de mediu dar mie mi sa refuzat dosarul pe motiv ca nu e legal iar in alte orase se inmatriculau masini in felul asta fara a plati timbrul de mediu
as vrea sa intreb lefiile difera de la oras la oras de ce in maramures se putea face si in Oradea nu se putea face asta in acelasi timp
Cel mai recent răspuns: danyboyro1971 , utilizator 22:51, 22 Septembrie 2013
Nu difera legile, v-ati gandit tarziu la varianta asta pt evitarea platii, s-a abrogat articolul din lege cf caruia cei ce sunt in coproprietate si fac partaj, nu mai platesc taxa de mediu. A ramas valabil doar in cazul sotilor.

[ link extern ]
[ link extern ]

Ultima modificare: Duminică, 22 Septembrie 2013
gi-jane2, moderator
eu am zis in acelasi timp adica mati 22 iulie 2013 Oradea nu se putea si marti 22 iulie 2013 in maramures se facea
o fi maramuresul in alta tara?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act de partaj voluntar - inmatriculare fara taxa CRISTIAN CIRMACIU CRISTIAN CIRMACIU Buna ziua. Va rog sa imi transmiteti care este procedura de inmatriculare fara plata timbrului de mediu, in baza unui act de partaj voluntar si eventual un ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto prin partaj facut in 1 august 2013 Danyel1987 Danyel1987 am cumparat o masina in 30 iulie2013 am facut partajul pe 1 august2013am facut programarea la rar tot pe 1 august am si bonu de ordine cu data de 1 august insa ... (vezi toată discuția)
Taxa auto 2013 gabriela_munteanu gabriela_munteanu am citit un articol despre o metoda de a eluda plata taxei de mediu in 2013. stiti cumva daca este posibila aplicarea ei? am de inmatriculat o Lancia micuta ... (vezi toată discuția)