avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract prestari servicii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract prestari servicii

Buna ziua, am si eu o intrebare DESTUL DE URGENTA
daca ma poate ajuta cineva, in legatura cu un contract de prestari servicii, poate da mi se dea o informatie referitor la acest contract daca se mai pot face, pe cat timp, eventual si alte detalii, angajatorul se obliga sa plateasca el toate taxele,
Va multumesc mult

Loredana Claudia
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Iunie 2013
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: loredanaclaudia , utilizator 21:24, 29 Iunie 2013
Nu va suparati dar eu nu am inteles nimic.
Singurul temei al incheierii unor asemenea contracte civile este dreptul comun: Codul civil.
Contractul de prestari servicii se incheie pentru activitati cu caracter ocazional.

Detalii gasiti si aici
[ link extern ] /
Va multumesc mult de tot pentru raspuns,
LoredanaClaudia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de colaborare, fara contract individual de munca claudia_d claudia_d Buna ziua, Reprezint un SRL, platitor de tva si doresc angajarea a 2 persoane (firma este prestatoare de servicii) CU CONTRACT DE COLABORARE, dar si oferirea ... (vezi toată discuția)
Conventie civila standan54 standan54 Este valabila conventia civila pentru Asociatiile de proprietari? (vezi toată discuția)
Contract de prestari servicii sau conventie civila intre o firma si o persoana fizica? oanalarisa oanalarisa Buna seara! AS dori sa intreb in ce conditii se poate incheia un contract de prestari servicii sau conventie civila intre mine si un SRL.Intreb aceste lucru ... (vezi toată discuția)