avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1045 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Se mai poate face ceva la acest dosar? Se mai poate ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Se mai poate face ceva la acest dosar? Se mai poate revizui inca o data acest dosar?

Buna seara ,va rog sa ma lamuriti si pe mine daca se mai poate revizui acest dosar?Se mai poate depune o cerere sa se redeschisa dosarul?Se mai poate face ceva,sau ramine definitiva si irevocabila?? Va ramine la pedeapsa de 3 ani cu executare?
""Admite recursurile declarate de Parchetul de pe lânga Înalta Curte De Casatie si Justitie - Directia Nationala Anticoruptie - Serviciul Teritorial Oradea si de inculpatul "VASILE Ion " împotriva deciziei penale nr.143/A/2012 din 06 decembrie 2012 pronuntata de Curtea de Apel Oradea - Sectia penala si pentru cauze cu minori. Caseaza, în totalitate, decizia penala nr.143/A/2012 din 06 decembrie 2012 pronuntata de Curtea de Apel Oradea - Sectia penala si pentru cauze cu minori si, în parte, sentinta penala nr.93/P din data de 4 mai 2012 pronuntata de catre Tribunalul Bihor, si rejudecând: În baza art. 257 Cod penal raportat la art. 1 lit. g din Legea nr. 78/2000 si art. 6 din Legea nr. 78/2000 cu aplicarea art. 41 alin. 2 Cod penal si 42 Cod penal condamna inculpatul Raducan Marian, pentru comiterea infractiunii de trafic de influenta în forma continuata, la pedeapsa de 3 ani închisoare. În baza art. 71 Cod penal interzice inculpatului drepturile prevazute de art.64 lit. a teza a II-a, b Cod penal cu titlu de pedeapsa accesorie. Mentine celelalte dispozitii ale sentintei penale nr. 93/P din data de 4 mai 2012 pronuntata de catre Tribunalul Bihor. Onorariul de avocat pentru apararea din oficiu a recurentului intimat inculpat pâna la prezentarea aparatorului ales, în suma de 50 lei, se va plati din fondul Ministerului Justitiei. Definitiva. """ Va multumesc !!!

Alte discuții în legătură

Rejudecare iccj popescu_ion_2014 popescu_ion_2014 [i]Admite recursul declarat de inculpatul Popescu Ion împotriva deciziei penale nr. 182/A din 26 septembrie 2013 a Curtii de Apel Timisoara – Sectia ... (vezi toată discuția)
Ajutor!m ajuta cineva s inteleg o decizie?!! ioanax ioanax Admite recursul declarat de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate ... (vezi toată discuția)
Noul cod, beneficiez de ceva ? SavaDan SavaDan Tip solutie: Soluţionare Solutia pe scurt: Admite recursul declarat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti împotriva sentinţei penale nr. 4923 ... (vezi toată discuția)