avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 262 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Contract angajare 4 ore
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Contract angajare 4 ore

buna ziua am o nelamurire care sper sa o deslusesc cu ajutorul dumneavoastra.lucrez la o firma de 7 ani,acum mai bine de un an a venit sefa cu niste acte aditionale prin care schimba contractul la 4 ore si binenteles salariul la 400 lei,dar lucrand tot 8 ore.intrebarea mea este cat timp poate sa ne tina conform legii la 4 ore ,firma nefiind declarata in insolventa.va multumesc
Cel mai recent răspuns: Adriana Stanica , Consilier juridic 09:19, 29 Iunie 2013

Contractul de munca cu timp partial poate fi incheiat pe durata determinata sau nedeterminata.
Daca este pe durata determinata nu poate fi mai mare de 36 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua am o nelamurire in momentul de fata sunt pe somaj daca ... vadas vadas Buna ziua am o nelamurire in momentul de fata sunt pe somaj daca ma angajezi inapoi la fostul meu loc de munca cu contract determinat dar cu 4 ore si sefii mei ... (vezi toată discuția)
Contract de munca pe o perioada determinata Cypry89 Cypry89 Bună ziua sunt angajat la o firma de 8ani ca operator anul trecut mi sa oferit post de șef de schimb pe o perioada determinata de 3luni și apoi mi sa ... (vezi toată discuția)
Contract de munca pe perioada determinata tigruta2 tigruta2 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti si mie cum trebuie sa precedez correct in urmatorul caz. Am in cadrul institutului de derulat un proiect de cercetare pe ... (vezi toată discuția)