Bună ziua sunt angajat la o firma de 8ani ca operator anul trecut mi sa oferit post de șef de schimb pe o perioada determinata de 3luni și apoi mi sa prelungit pe 2luni.din Ianuarie 2019sa desființat schimbul și iar am semnat contract ca operator pe perioada nedeterminata acum după 3saptamani sa făcut iar al 4-lea schimb și din nou mi sa oferit postul de șef schimb dar iar pe o perioada determinata... Câte contracte pe perioada determinata mai pot semna. Supervizoru de producție zice ca e nevoie de cel puțin 1 an de al 4-lea schimb iar cei de la birouri zic ca de o luna 2. Ma pot tine tot în contracte determinate de 2.3luni timp de 1 an...
Am semnat un contract pe o perioada de 3luni din 1 august pana în 31 octombrie apoi mi sa prelungit contractul pe încă 2 luni pana în 31 decembrie... Apoi din 3 ianuarie am contract pe perioada nedeterminata ca operator deoarece mi sa desființat al 4 schimb care îl conduceam.. De azi sa făcut iar al 4-lea schimb și miau zis ca au nevoie cam minim 1 an dar cei de la resurse umane am înțeles ca îmi fac contract pe perioada determinata ca șef de schimb dar pe 2 sau 3 luni. Legal poate sa imi tot prelungească contractul pe perioada de 2. 3luni timp de un an cât miau zis ei ca au nevoie...???
Un c.i.m. pe durata nedeterminata nu mai poate fi prelungit ...
Un c.i.m. pe durata determinata poate fi prelungit de nenumarate ori inauntrul duratei de 36 de luni , fara a avea vreo limitare la durata prelungirii.
Contract de munca
torr10
pe 25-04-2012 am fost angajat la o firma unde am mai lucrat pe o perioada de 3luni dupa asta mi-au prelungit cu 3luni acum mi-au prelungit iar pe 3luni pana ... (vezi toată discuția)