avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Chemare în judecatã a sindicatului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Chemare în judecatã a sindicatului

Am trimis 3 sesizări către un sindicat bugetar, fără răspuns. Sesizările se refereau la abuzurile unui lider sindical. Eu nu sunt membru de sindicat. Ce soluţii am? În această chestiune, mă pot folosi de Legea Dialogului Social, Codul Muncii, Legea Petiţiilor sau Legea 544/2001?

Alte discuții în legătură

Cheltuieli efectuate de liderul de sindicat iriiri iriiri Buna ziua, Sunt salariat la o societate comerciala(de stat) si sunt membru in sindicat. As dori sa adresez o cerere catre liderul de sindicat prin care sa ... (vezi toată discuția)
Noul cod al muncii si concedierea liderilor de sindicat ContSters213894 ContSters213894 Buna ziua! As dori sa stiu daca potrivit noului cod al muncii, poate fi concediat un lider de sindicat ca urmare a reorganizarii activitatii angajatorului ... (vezi toată discuția)
Termen de raspundere institutii publice ContSters255863 ContSters255863 Am trimis o scrisoare unei primarii, au trecut 30 de zile si nu mi s-a raspuns. Care este legea care precizeza ca institutiile publice sunt obligate sa ... (vezi toată discuția)