avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Reatinere garantie in cazul lipsei de inventar.
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Reatinere garantie in cazul lipsei de inventar.

Buna ziua,va rog sa ma ajuta-ti sa sa-mi spuneti daca mai exista sansa de a-mi recupera suma de 2000 ron.Aceasta suma a fost retinuta din garantia pe care o aveam,dar in urma inventarului mi-a fost imputata prin semnarea unui acord de plata(care pe care nu l-as fi semnat eram concediata)
Cel mai recent răspuns: jovi_jo , utilizator 14:45, 19 August 2013
cu regret va spun ca nu veti recupera banii niciodata din moment ce ati semnat un acord de plata.Rezulta ca dumneavoastra stiti de aceasta lipsa si sunteti de acord sa platiti
Buna,nici daca-i dau in judecata nu am sanse de castig.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inventar dupa preaviz leuca.mihaela leuca.mihaela Am lucrat in cadrul unei firme de retail, in 25.04.2009 mi-am depus demisia, iar ultima zi de pontaj a fost 10.05.2009. Mentionez ca pana in momentul ... (vezi toată discuția)
Imputare Claudia89 Claudia89 Am fost angajata la un chiosc de ziare,pe post de gestionar (mentionez ca nu am varsta de 21 de ani impliniti) unde nu aveam curent electric, alarma nici ... (vezi toată discuția)
Imputare lipsa gestiune din salariu euangajat euangajat Lucrez la o firma, in fiecare luna mi se opreste o parte din salariu ca garantie de gestiune. In urma inventarului s-au constatat lipsuri in gestiune, ... (vezi toată discuția)