avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce trebuie sa fac daca am castigat in instanta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce trebuie sa fac daca am castigat in instanta

Buna seara,

Sunt functionar public cu statut special. Am fost sanctionat disciplinar cu 10% pe 3 luni in anul 2011. Am actionat in instanta si pe 21.06.2013 am anulat decizia de sanctionare in instanta.
In continuare trebuie sa astept redactarea sentintei si sa o investesc cu titlu executoriu.

Hotararea instantei priveste doar anularea deciziei de sanctionare nu si restituirea banilor opriti datorita ei. De astfel asta a si fost actiunea initiala in instanta.

De aceea intrebarile sunt:
- depun sentinta la serviciu si cer restituirea banilor actualizati cu coeficientul de inflatie

sau

- inca o noua actiune in instanta prin care cer restituirea banilor actualizati cu coeficientul de inflatie plecand de la cea tocmai pronuntata?

Daca este vorba de o noua actiune v-as ruga sa-mi spuneti si cum se numeste tipul acesta de actiune. Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Iunie 2013
Casper18, utilizator
Cel mai recent răspuns: Casper18 , utilizator 22:21, 29 Iunie 2013
Este necesara alta actiune in instanta pentru restituire suma actualizata
ok, multumesc. Are si o denumire, ceva? Ma reprezint singur, nu sunt la prima, si mi-ar fi de ajutor sa caut ceva modele sau sentinte asemanatoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actuaizare datorie la data platii george_5 george_5 In urma unei sentinte judecatoresti s-au incasat de la bugetul de stat o suma de bani reprezentand daune materiale. Decizia a fost contestata de ANAF iar dupa ... (vezi toată discuția)
Sanctiune disciplinare,retinere din salariu jondoe1 jondoe1 cum se procedeaza? ,in urma unei sanctiuni disciplinare angajatului i-au fost opriti din salariu 10%,angajatul merge in instanta iar la termenul de judecata ... (vezi toată discuția)
Data calcularii dobanzii conform hotararii eu_craciun eu_craciun Buna ziua Am castigat un proces cu o persoana si instanta a dispus restituirea debitului principal actualizata cu rata inflatiei. De la ce data se ... (vezi toată discuția)