avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... BUNA ZIUA- partaj in concubinaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

BUNA ZIUA- partaj in concubinaj

Mai am op intrebare in legatura cu fosta iubita..fiind impreuna cu ea nu aveam adresa la ea ,sora mea mi-a cumparat o masina din elvetia..am fost impreuna cu iubita acolo..am facut actele pe numele meu cu adresa de domiciliul de acasa la mine...Am venit in tara ..m-am mutat la ea..A fost de acord sa imi schimb domiciliul pe adresa ei am CI valabil 10 ani...dupa aceasta am inscris masina pe adresa de Bucuresti..avand acolo buletinul...Eu nu mai stau cu ea din Aprilie..ACEASTA MA TOT AMENINTA CA EA MI-A LUAT MASINA SA II DAU BANI SAU MASINA...ACTELE SUNT PE NUMELE MEU..ce imi poate face ea pe minciuna..CA MA AMENINTA CA MA DA IN JUDECATA PENAL.......VA ROG RASPUNDETI-MI
Cel mai recent răspuns: ContSters294805 , utilizator 14:33, 1 Iulie 2013
prezumand ca tot ce relatati este si adevarat, nu va poate face nimic. nu exista comuniune de bunuri la concubinaj.
Daca e inregistrata pe numele dv. masina e a dv. Nu va poate face nimic penal, eu nu vad nicio infractiune.
multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rog lamuriri despre ordin de evacuare majordom majordom Buna tuturor, Situatia mea este dupa cum urmeaza: - concubinaj de 12 ani - 2 copii minori rezultati din relatie - am avut incredere in el si s-a trecut ... (vezi toată discuția)
Evacuare din spatiu ionut321 ionut321 Buna seara! Ce demersuri sunt necesare pentru a evacua pe cineva din spatiu? chiar si prorpiul fiu. Acesta nu mai locuieste la mine de 3 ani s-a mutat in alta ... (vezi toată discuția)
Custodie copil minor Laura3112 Laura3112 Buna ziua! Sora mea a fost in concubinaj aproape 7 ani cu un barbat de origine italiana, au impreuna un copil de 5 ani, primii doi ani de viata ai copilului au ... (vezi toată discuția)