avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Concluzii scrise in apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Concluzii scrise in apel

Bună ziua
Fiind intimată, mi se va permite să depun concluzii scrise in apel dacă nu am studii juridice?
Apelul este intrun proces inceput in 2005.
Cu mulțumiri
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 13:32, 30 Iunie 2013
Puteti depune concluzii scrise in apel.
acelasi lucru banuiesc ca e valabil si in recurs?
La redactarea cererii și a motivelor de recurs, precum și în exercitarea și susținerea recursului, persoanele fizice vor fi asistate și, după caz, reprezentate, sub sancțiunea nulității, numai de către un avocat, în condițiile legii, cu excepția cazurilor prevăzute la art. 13 alin. (2) C.proc.civ.
Intrebare referitoare la răspunsul dat utilizatorului Valentin 24 in ceea ce privește recursul:
Dacă procesul se judecă din 2005 , nu se aplică prevederile Codului de procedură civilă care era in vigoare la data inceperii judecății?? ( inevitabil urmeză și un recurs )
Cu mulțumiri !
Dispozitiile noului cod de procedura civila nu sunt aplicabile cauzelor incepute inainte de 15.02.2013.
Ultima modificare: Duminică, 30 Iunie 2013
MARTA SIMONA PETRE, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru recurs este obligatoriu un avocat udreacris udreacris Buna ziua ,Am un proces la care s-a dat hotarîre cu recurs.Trebuie sa pun OBLIGATORIU avocat sau pot face eu singur cererea de recurs ?multumesc (vezi toată discuția)
Recurs la iccj gabyteo gabyteo Buna ziua Va rog foarte mult sa ma ajutati cu un raspuns urgent. Am avut un proces judecat in prima instanta la Curtea de Apel. Am pierdut si vreau sa fac ... (vezi toată discuția)
Intampinare in recurs formulata de intimat fara avocat sau mandatar cu studii juridice LuchianSeb LuchianSeb Buna ziua. Ce se intampla daca in cadrul unui recurs intimatul a formulat intampinarea personal, fara avocat sau mandatar ruda de gradul 1 sau 2 cu studii ... (vezi toată discuția)