avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare imobil obtinut prin contract de intretinere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare imobil obtinut prin contract de intretinere

Se poate vinde un imobil obtinut in urma unui contract de intretinere?
Contractul este fara clauza de uzufruct viager iar intretinutul este si el de acord
sa se vanda acel imobil.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 13:28, 30 Iunie 2013
Buna ziua,
DA, cu conditia ca cel care beneficiaza de clauza sa semneze si el in fata notarului.
av. Gabriel Klein kiritescu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire gabi40bv gabi40bv Parintii mei au decis sa-mi treaca mie pe nume jumatate din casa lor (cu uzufructul lor).Suntem trei frati,insa eu locuiesc cu ei.Mama e bolnava de f multi ... (vezi toată discuția)
Contract intretinere cu uzufruct viager marinelabiceri marinelabiceri Buna ziua, am si eu o nelamurire. Stau in apartamentul unchiului meu de 2 ani el fiind bolnav psihic (schizofrenie ). Am vrea sa facem un contract ... (vezi toată discuția)
Mostenire katysan katysan buna ziua...as vrea sa stiu daca parintii mei care vor sa-mi faca acte pe apartament pot sa-mi faca fara acordul fratilor. Suntem 5 frati la parinti ,iar eu ... (vezi toată discuția)