avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Neintelegeri cu soacra - Divort si partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Neintelegeri cu soacra - Divort si partaj

As avea si eu o intrebare . Daca sunt casatorit de 19 ani si avem 2 copii ,dupa o mica cearta cu soacra ,ca eu sunt venit in satul acesta ,dar casa este construita numai de mine si de sotia mea ,nu ne-a ajutat nimeni cu nici un ban ,pe vremea aceea munceam nu eram bolnav ,soacra tot ma ameninta ca se duce sa bage divort si eu sa plec de unde am venit . As vrea sa va intreb eu nu am nici un drept la acea casa ? mie nu imi apartine nimic ? Desi eu nu sunt de acord cu divortul . Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:04, 30 Iunie 2013
Cum sa bage soacra divort ? Lasati-o pe soacra in pace, cum va intelegeti cu sotia conteaza.
Daca dovediti ca ati construit casa ai timpul casatoriei, aveti dreptul la jumatate sau la c/val a a jumatate din ea.
Al cui e terenul ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce drepturi am? vasile s vasile s La procesul de partaj pot sa obtin mai mult de 50% din casa avand in vedere ca eu am fost principalul investitor?Fosta soacra are vreo cota parte din casa( ... (vezi toată discuția)
Solutii juridice la insulte, injurii Dan_is55 Dan_is55 Buna ziua! Am nevoie de consiliere fata de urmatoare situatie: - acum ceva timp am construit o casa pe terenul mostenit de soacra mea, teren obtinut in ... (vezi toată discuția)
Probleme grave si periculoase in familie mgomez mgomez Buna ziua tuturor. In primul rand, sper ca ati sarbatorit foarte bine aceste sarbatori. Acum vorbesc despre un subiect foarte delicat. Acum cateva luni, ... (vezi toată discuția)