avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Certificat inmatriculare retinut pentru xenoane
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Certificat inmatriculare retinut pentru xenoane

Mi.a fost si mie retinut certificatul de inmatriculare pentru xenoane, desi am montate pe masina , un A4 din 2004 xenoane originale cu tot ce trebuie. In afara de partea cu rar cand ma voi duce sa verific , in Dovada si in hartia de la RAR sunt gresite atat seria dovezii cat si seria Procesului verbal. Acesta nu este un motiv de ajuns pentru a castiga procesul impotriva lor? ... Oricum voi merge la RAR sa.mi verifice xenoanele, acestea sunt montate la audi in germania cu toare actele in regula.
Daca fac plangere contraventionala imi vor inapoia certificatul de inmatriculare sau trebuie totusi intai sa ma duc la RAR sa fac constataresa si pe urma la politie, ori ma duc direct cu actul de la Judecatorie si imi vor inapoia certificatul?
Cel mai recent răspuns: opteron , utilizator 21:08, 30 Iunie 2013
In raport de aspectele constatate si consemnate in PV contraventie nu au relevanta si nu pot fi ridicate pretentii la politie sau impotriva PV pentru eventualele erori strecurate in documentele intocmite de RAR
PV contraventie puteti sa il contestati si sa solicitati eventual anularea acestuia,daca nu sunt intrunite conditiile prevazute de disp art 16,17 din OG nr 2/2001
ok ... dar cevreau eu sa stiu e daca imi da certificatul pana la sfarsitul procesului in mana ... ca si cu permisul? Trebuie sa plec din tara peste 3 zile iar la RAR nu ma rezolva in aceste 3 zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Verificare xenon politie belciugc belciugc Buna ziua, Intrebarea mea este daca atunci cand sunt verificat daca xenoanele montate pe masina sunt autorizate sau nu, verificare poate s-o faca numai ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala lucianviorel lucianviorel Aseara ma intorceam de la tara si intr-o comuna de langa orasul meu era o masina de politie. Cand m-am apropiat de ea o domnisoara (cred, dupa varsta) politist ... (vezi toată discuția)
Amplasare radare pe diverse masini OROSZ ANDREI OROSZ ANDREI pot fi amplasate radare pe alte masini decat cele cunoscute traditionale ale politiei? (vezi toată discuția)