buna ziua ..suntem 5 frati care trebuia sa impartim casa parinteasca in mod egal insa o cumnata care a locuit cu parintii mei in curte ramasa vaduva si fara copii a obtinut in mod fraudulos certificat de mostenitor fara sa anunte ca a deschis succesiunea dupa fratele nostru.Cand am aflat de acest certificat am introdus actiune de anulare a acestuia si am obtinut -o ...insa pe parcursul procesului cumnata a vandut casa si 5000 m teren al tataliu nostru ,unei nepoate a ei .Am cerut anularea vanzarii insa am pierdut procesul pe motiv ca in perioada vanzarii parata era stapana (au pus vanzarea cu 4 ani in urma)Trebuie sa va spun ca aceasta vanzare sa facut in 2 zile motivand ca sa facut camera de consiliu.Instanta nu a apreciat declaratiile martorilor nostri nici ca eram in litigiu la data incherii actelor de v-c intre ea si nepoata si ne-arespins cererea de anulare .Toate acestea se intampla la judecatoria racari .Ce ma sfatuiti sa fac in continuare?
Lege sau coruptie
Brandushica
Domnilor avocati si stimati uitilizatori al acestui site , ma confrunt cu urmatoarea problema , in urma unui proces care avea ca obiect nulitatea absoluta a 3 ... (vezi toată discuția)