Suntem mai multe persoane care am ramas in urma cu plata intretinerii din varii motive, cel principal fiind lipsa banilor si a serviciului. Am fost dati in judecata de catre Administratie care a si castigat. Avocatul ales de catre Administratie, dupa pronuntarea hotararii a cerut alti bani in plus fata de ce se stabilise de la inceput in contract. Administratia refuzand sa plateasca alti bani acesta a mers la un birou de executori judecatoresti unde a deschis dosare de executare silita pentru toti debitorii chiar daca Administratia nu a facut absolut nici o cerere in acest sens. In momentul in care am primit prin posta instiintarea privind poprirea conturilor am vorbit cu cei din Administratie care ne-au spus ca ei nu au cerut niciodata executarea silita tinand cont de faptul ca, toti cei care aveam restante si am fost dati in judecata, deja am platit mare parte din datorii si am incheiat acorduri de plata a datoriilor. Cu toate acestea avocatul angajat de catre Administratie a trimis catre executorii judecatoresti dosarele fara a avea o cerere sau o imputernicire din partea Administratiei pentru a face asta, Administratia nedorind sa se demareze executarea silita. Toate instiintarile au venit pe 26.06.2013
Va rog sa ma/ne ajutati cu sfaturi catre ce institutie sa ne indreptam pentru a ne face dreptate fata de acest avocat avar.
Neplata intretinerii
Crystel
Exista la noi un bloc, un smecher mare, cu doua apart. care nu plateste din 2006 intretinerea. De fiecare data promite ca \"maine\" si apoi nu-l mai vede ... (vezi toată discuția)